Αυτοκίνητα & Van

70€

άνω των 2.500 κ.εκ.

Για κάτω των 2.500 κ.εκ.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Τεχνική Ενημέρωση

Όχημα

Αυτοκίνητο/Van

694765_car_512x512
Καύσιμο

Πετρέλαιο

Κυβικά

άνω των 2.500

Επαναφορά σε:

1 ώρα

Εγγύηση
Γραπτή

Μετά το ξεκάπνισμα κινητήρα στην X-CARBON κερδίζετε:

Τι λένε για εμάς

Δήλωση οδηγού μετά το ξεκάπνισμα κινητήρα

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί διαθέτουμε αποκλειστικά την νο1 πανίσχυρη Ελληνική υβριδική μηχανή παραγωγής υδρογόνου XC-1 eco-hybrid που παράγει σταθερή ποσότητα και ποιότητα αερίου απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της εφαρμογής.

Γιατί διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και γνώση στον χώρο και έχουμε την δυνατότητα να ξεκαπνίσουμε οποιοδήποτε όχημα ανεξαρτήτου χρονολογίας, μάρκας, κυβικών και καυσίμου, αποτελεσματικά και με ασφάλεια γνωρίζοντας κάθε ιδιαιτερότητα.

Η εφαρμογή είναι απόλυτα ασφαλής καθώς η συσκευή μας πληροί όλες τις προϋποθέσεις καλής λειτουργίας και έχει δικλείδες ασφαλείας για να πετύχει το ζητούμενο αποτέλεσμα αβίαστα και με απόλυτη προστασία για το όχημα σας.

Στην X-carbon εκτός απ’ το αποτέλεσμα εγγυόμαστε και την διάρκεια για αυτό προτείνουμε να επαναλαμβάνεται η εφαρμογή μια φορά ανά έτος η 10 με 15 χιλιάδες χιλιόμετρα. Και αυτό γιατί ακολουθούμε την σωστή διαδικασία στον χρόνο που απαιτείται χωρίς βιασύνη.

Το κόστος εφαρμογής στην X-carbon είναι πραγματικά μικρό σε σχέση με τα οφέλη που κερδίζετε τόσο για το ξεκάπνισμα στο κατάστημα μας όσο και την διαδικασία στον χώρο σας.
 
Η γεννήτρια παραγωγής υδρογόνου εισέρχεται στον κινητήρα και εξέρχεται από το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων (εξάτμιση), βοηθώντας στην απομάκρυνση της συσσώρευσης κάθε υπολείμματος από:
– Θάλαμο Καύσης
– Πιστόνια
– Ελατήρια
– Βαλβίδες
– Turbo
– Βαλβίδα EGR
– Αισθητήρα L
– Καταλύτη
– Φίλτρο DPF
– Εξάτμιση

Σε λιγότερο από μία ώρα επαναφέρουμε τον κινητήρα σχεδόν στην εργοστασιακή του κατάσταση και επανακτούμε την ροπή, τις επιδόσεις, την σωστή λειτουργία, την γραμμικότητα σε όλο το φάσμα στροφών. Αφαιρώντας τις επικαθήσεις του καυσίμου παρατηρούμε μείωση θορύβου, μεγάλη μείωση των ρύπων, σημαντική οικονομία καυσίμου και το κυριότερο αποφεύγουμε σημαντικές και δαπανηρές βλάβες.

Κανένα πρόβλημα. Καλέστε μας για ραντεβού, υποδείξτε μας τον τόπο και θα έρθουμε εμείς να ξεκαπνίσουμε το όχημα σας στον χώρο σας. Η κατανάλωση ρεύματος για ένα όχημα ως 2000κ.εκ είναι μόλις 50 watt. Αν δεν υπάρχει χώρος η και παροχή ρεύματος και πάλι δεν έχουμε πρόβλημα καθώς διαθέτουμε γεννήτρια inverter σταθερής παραγωγής ρεύματος και μπορούμε να κάνουμε την εφαρμογή σε οποιοδήποτε σημείο φτάνει να μην ενοχλούμε.
 

Με το ξεκάπνισμα καθαρίζονται:
✔ Θάλαμος καύσης
✔ Βαλβίδες
✔ Πιστόνια
✔ Ελατήρια
✔ Turbo
✔ Βαλβίδα EGR
✔ Αισθητήρας L
✔ Φίλτρο μικροσωματιδιων (DPF)
✔ Καταλύτης
✔ Εξάτμιση

– Επαναφέρουμε την ροπή & την απόδοση του κινητήρα σας.
– Ελαχιστοποιήσουμε την εκπομπή καυσαερίων.
– Εξοικονομήσετε στην κατανάλωση καυσίμων.
– Εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στον κινητήρα σας.
 
Γνωρίστε μαζί μας την δύναμη της XC-1 η μόνη υβριδική μηχανή παραγωγής
υδρογόνου Ελληνικής κατασκευής.

Tο έμπειρο προσωπικό μας έρχεται στον χώρο σου για το ξεκάπνισμα του κινητήρα σου!

Κλείσε Ραντεβού

    Μέσα σε 1 ώρα
    Επαναφέρουμε τον κινητήρα σας!

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μέθοδος αφαίρεσης του άνθρακα (καρβουνίλα) εφαρμόζεται στα οχήματα χωρίς μηχανικά προβλήματα και τα αποτελέσματα είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ και ΑΜΕΣΑ.
    Οι τιμές για κατ’οίκον εφαρμογή διαμορφώνονται βάσει χιλιομετρικής απόστασης, κυβικών και καυσίμου και πάντα σε συνεννόηση και συμφωνία με τον πελάτη.

    Κλείστε ραντεβού σήμερα