Υπηρεσίες

Ξεκάπνισμα κινητήρα με υδρογόνο.

Απόλυτα ασφαλές & αποτελεσματικό,

πάντα με την εγγύηση της X-CARBON

Το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο το μεταφορικό μας μέσον για τις δουλειές μας αλλά και η απόλαυση της βόλτας και της ξεκούρασης. Όμως μετά από κάποια χιλιόμετρα η απόδοση του κινητήρα αρχίζει και πέφτει. Αυξάνεται δραματικά η κατανάλωση καυσίμου και φυσικά και οι εκπομπές καυσαερίων προκαλώντας ζημιά στην τσέπη μας και ανεπανόρθωτη βλάβη στο περιβάλλον
Υπηρεσία

Ξεκάπνισμα κινητήρα αυτοκινήτου. Σας παραδίδουμε Γραπτή Εγγύηση με την ολοκλήρωση της διαδικασίας

Ο Κ. Χανιώτης, η κινητήρια δύναμη πίσω από την εταιρεία X-Carbon, αναδεικνύεται ως ένας επαγγελματίας με εντυπωσιακή πορεία στον χώρο του αυτοκινήτου.

Με πολυετή παρουσία, αγάπη και σεβασμό για τα οχήματα, κατάφερε να συνδυάσει την εμπειρία του με την οικολογική του συνείδηση, δημιουργώντας κάτι πρωτοποριακό. Το 2018 , πήρε την αποφασιστική κίνηση να προσφέρει υπηρεσίες με θετικό οικονομικό και οικολογικό αντίκτυπο.

Η απόφασή του να επικεντρωθεί στον καθαρισμό του κινητήρα χωρίς τη χρήση χημικών αποτελεί έναν καινοτόμο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος της "καρβουνίλας"

Μέσω αυτής της διαδικασίας, η "καρβουνίλα" αποβάλλεται φυσικά, επιτρέποντας στον κινητήρα να επανέλθει στην ομαλή του λειτουργία και επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη μακροζωία.

Η X-Carbon εκφράζει την ασφάλεια στις υπηρεσίες της με ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ αποτελεσμάτων καταδεικνύοντας έτσι την πεποίθηση στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Κάντε ξεκάπνισμα του κινητήρα σας!

Κάνοντας ξεκάπνισμα έχετε:

Μείωση κατανάλωσης

Μείωση θορύβου

Μείωση ρύπων

Γραμμική λειτουργία κινητήρα

Επαναφορά ροπής και επιδόσεων

Αποφυγή σοβαρών βλαβών

ΠΟΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ

Πιστόνια - Βαλβίδα EGR - Turbo - Αισθητήρας L - Ελατήρια - Καταλύτης - Φίλτρο DPF - Εξάτμιση - Θάλαμος Καύσης